Vertrek is in zicht! Eindelijk. ‘t Wordt tijd!

Gisteren laatste training afgerond. 2 foutjes gemaakt die we beter dan maken dan volgende week. Positief bekijken en eruit leren. Daarvoor doen we de trainingen. Volgende week zal ‘ t wel vlot lopen. Concentratie tijdens de kata en aan niets anders denken en de klaar zal Kees zijn… 😉

Resterende dagen wat trachten bezig te houden weg van judo. Alles wat laten bezinken en ‘rijpen’. Zondag is mijn laatste training in dojo Merelbeke. Geen kata (Christo nr Regionale Kamp met Nathalie en Pieter. We hebben trouwens afgesproken niet meer te oefenen).

Maandag vertrekt m’n vlucht (via Frankfurt) en dinsdagmorgen zet ik voet aan wal in Narita. Woensdag arriveren Raymond (jury bij ju-no-kata) en Marc en Joeri, ons 2 supporters/vrienden. Woensdagavond is er training gepland met Raymond in de Kodokan. Dat ze vanaf dan maar al rekening beginnen houden met de Belgen. Ze zijn gewaarschuwd… (wat pep-talk mag ook wel ne keer… :-))

Donderdag zelfde story. Weliswaar na wat cash gespendeerd te hebben in de shopping malls en Kodokan shop.

Vrijdag arriveren Christo en Nath. De bende is compleet dan. Vrijdagavond misschien samen de tatami wat verkennen en vroeg gaan slapen hé. Ik hoop tegen dan toch al een idee te hebben van uurregeling en organisatie wijze. (Alle kata samen op de 4 tatami of 1 per 1 afwerken?, in de main dojo of in één van de andere dojo’s?, …)

Zaterdag is dan D-day en zondag zijn er de finals (eerste 3 geklasseerden van elke kata) . Er is ook nog een kata seminarie voorzien op zondag. Benieuwd hoe dat gaat verlopen…

Maandag vertrekken Marc, Joeri en ikzelf. Christophe en Nathalie op donderdag.

Voilà, in een notedop de planning voor volgende week. Jullie lezen zeker en vast de belevenissen volgende week…

CU on the tatami!

Gr,

D.